برگزاری جلسه هماهنگی شورای سیاست‌گذاری، دبیرخانه و کادر اجرایی کنگره
11 مهر 1405
برگزاری جلسه هماهنگی شورای سیاست‌گذاری، دبیرخانه و کادر اجرایی کنگره

به گزارش دبیرخانه ششمین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب، جلسه هماهنگی روز شنبه ۱۱ مهرماه ۱۴۰۵ با حضور اعضای شورای سیاست‌گذاری، اعضای دبیرخانه و کادر اجرایی کنگره در محل دبیرخانه برگزار گردید. این جلسه با محوریت بررسی وضعیت جاری کنگره و هماهنگی هرچه بیشتر در جهت پیشبرد برنامه‌ها تشکیل شد.

در این جلسه، موضوعات متعددی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بررسی وضعیت حامیان مالی کنگره و روند همکاری آنان از جمله مباحث مطرح‌شده بود. همچنین بررسی پرداختی‌ها و برآورد هزینه‌های پیش‌رو مورد ارزیابی قرار گرفت و تصمیمات لازم در خصوص مدیریت منابع مالی اتخاذ گردید.

برنامه‌ریزی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی از دیگر محورهای این جلسه بود. اعضای حاضر ضمن بررسی موضوعات پیشنهادی، بر لزوم نهایی‌سازی هرچه سریع‌تر برنامه کارگاه‌ها و هماهنگی با مدرسان تأکید کردند.

هماهنگی برای درخواست‌های نمایشگاه جانبی نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر گردید فرآیند بررسی و تأیید متقاضیان تسریع گردد.

هماهنگی برای تعیین سالن‌های برگزاری رویدادهای مهم کنگره از جمله مراسم افتتاحیه، اختتامیه و نشست‌های تخصصی، از دیگر مباحث کلیدی این جلسه بود. اعضای شورا با بررسی ظرفیت‌ها و امکانات موجود، تصمیمات لازم را در این خصوص اتخاذ نمودند.

در پایان این نشست، اعضای شورای سیاست‌گذاری بر لزوم ادامه جلسات منظم و پیگیری مستمر مصوبات جهت برگزاری هرچه بهتر ششمین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب تأکید نمودند.